Mit tegyünk? Féljünk, rettegjünk, vagy egy lakatlan szigetre meneküljünk???

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Nem hagyjuk magunkat unatkozni. Valahogy mindig történik valami, ami hatással van a mindennapjainkra. Az év valamelyik időszakára gyászkeret kerül, ott van feketén, vészjóslón. Próbáljuk aranyra festeni, szeretnénk gondtalanul éni, de köbeszólnak rajtunk kívülálló tényezők!

VírusÁltalában aggódunk valamiért, valakiért ez az életünk része. Azt ki tudjuk számolni, ha átlagéletet élünk, mennyi időt töltünk alvással, evéssel, munkával, pihenéssel. De vajon mennyi időt töltünk aggódással? Ha érzések között válogatni lehetne, én ezt kerülném el a leginkább.

Akkor aggódunk, ha nincs meg valamiről a biztos adatunk. Amikor valami bizonytalanság kerül a tudásunkba, apró porszem a fogaskerekek közé.

Egészségesek vagyunk, de jön a hír SERTÉSINFLUENZA!!!!!!!!

Jóságos ég!!! Mi ez? Mit tesz velünk? Hogyan lehet elkapni? Honnan tudom, milyen tünetekből, hogy ez a sertésinfluenza? Meg fogok halni?

Néhány kérdésre a tudomány választ ad, de mi van azzal amire nincs válasz???? Itt a bizonytalanság, a porszem ami miatt jön az aggódás.

Tudom, hogy nem létezik olyan ember aki mindenre tudja a választ. Még a legbölcsebbek is aggódnak valamiért. Ők pont azért, mert túl sokat tudnak...

Segítsünk magunkon, tudjunk meg minél többet erről az új betegségről!

Mit mond a tudomány és mit tudunk tenni?

- H1N1 sertésinfluenza kórokozó vírus új mutációja A/H1N1-nek nevezett alfaja. Ő a bűnös!!!!
- Hatékony ellenszere a Taniflu nevű vírusellenes gyógyszer. Szerencsés véletlennek titulálják, hogy megtalálták.
- Falusi Ferenc tisztiorvos szerint Magyarországon 8-12 hét után az oltóanyagot tömegesen el lehetne kezdeni beadni. (Szuper!!)
- Semmilyen élelmezésügyi kockázat nem merül fel a magyar sertéshússal. (Akkor azt ehetjük)
- Spanyolországban 40, Franciaországban 2 megbetegedés a világon 26-an haltak meg összesen (szerintem rákban sokkal többen).

Hihetetlen, de azzal stresszelnek bennünket, hogy 30 évente törvényszerű dolog, ha van egy nagyobb méretű világjárvány. Most mi lesz, mert már 40 éve nem volt, és pont most, pont ez, ami ki fog robbanni. Mi lesz emberek, oltassuk be magunkat, vagy elég az is, ha nem megyünk Mexikóba???

Tehát létezik olyan antivirális szer, mint a Taniflu ami elpusztítja a fertőzött sejteket. De még az orvosok is azt mondják, hogy a megbetegedések többségében az immunrendszerre vár a feladat, hogy legyőzze a vírust!
...és itt ennél a résznél, megnyugodtam. Meglett a stabilitásom ezzel a "csúnya" betegséggel kapcsolatban. Az én nézőpontom, is ez. Soha még csak ki sem alakul egy betegség, ha az immunrendszerünk teljesen egészséges!

Nem kell leküzdenünk, mert el sem kell kapnunk!!!!!

Szóljon mellettem ékes bizonyítékul, a vitaminoknak eme nagyszerű tulajdonsága, mely együttesen pont ezt a célt szolgálja! ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT!

De, ne azért kezdje el szedni a vitaminokat, mert itt van a sertésinfluenza, hanem azért mert kell Önnek. Mert ha nem sertésinfluenza, akkor jön majd valami más, és milyen tükörsima lehetne a homlokunk, ha legalább az egészségünkért nem kéne aggódnunk!!!

Csányi Henrietta
Jó Közérzet Központ
szakmai vezető

Pótolja vitamin szükségletét Jó Közérzet vitaminnal!

Vásároljon magas C-vitamin és antioxidáns tartalmú Alap Energia multivitamint!

(Kattintson a szövegre, vagy a vitamin dobozra!)

Jó Közérzet Központ - Alap Energia multivitamin


Publikálva: 2010. november 21.

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár