Parlagfüvet eszik a vásárhelyi Csanki István - videóval

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Hódmezővásárhely - Meglepő módon küzd az allergia ellen a vásárhelyi Csanki István – megeszi a parlagfüvet. Dániában hallott először a módszerről, ami nála is bevált. Ma már tünetmentes.

A kutyaharapást szőrével közmondást tartja igaznak a vásárhelyi Csanki István, aki meglepő módszerrel küzd az allergia ellen: a legveszélyesebb allergén növény, a parlagfű friss hajtásait eszi, de szárítva, kapszulába csomagolva is kedveli.

– Sokáig éltem Dániában, s ott hallottam először, hogy többen a parlagfű friss, fiatal hajtásait fogyasztják. Nagyon meglepett a dolog, hiszen idehaza mást se hallunk, minthogy a növény pollenje millióknak okoz allergiát, ezért tűzzel-vassal irtani kell. Dániában ráadásul nincs is annyi belőle, mint idehaza, így ott csemegének tekintik – mondta a vásárhelyi férfi.


Csanki István itthon kóstolta meg először a növényt, miután alaposan tájékozódott az ügyben az interneten. Ott látta, hogy a parlagfű friss hajtásaiban még fellelhetők a növény hatóanyagai. – Kétkedve fogadta a családom, hogy van valamilyen hatása, de aztán megbizonyosodtak róla. Amióta ezt eszem, nincs allergiám, ráadásul már követőim is akadtak. A szomszédaim szintén megkóstolták, s az ő allergiás panaszaik is megszűntek. A friss hajtások elfogyasztása után mintegy húsz perccel úgy érzem magam, mintha kávét vagy energiaitalt ittam volna. Feldobott állapotban vagyok – tette hozzá.

Csanki István – aki a járművek okozta szennyeződések miatt nem tanácsolja, hogy valaki az út szélén növő parlagfüvet kóstolja meg – a saját udvarában termesztett növényeket eszi. Mivel a kis ültetvényt a jogszabályok szerint el kell pusztítania, a parlagfű egy részét megszárítja, kapszulában tárolja, s úgy fogyasztja.


A cikk eredeti forrása: delmagyar.hu szerző: Korom Adnrás - Délmagyarország napilap

Publikálva: 2011. július 15.

Kapcsolódó termékek
C vitamin, 1000mg fénykép
C vitamin,
1000mg
25 mg csipkebogyóval
és 25 mg citrus
bioflavonoiddokkal,
30 szem
Normál ár:
1400 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár