Tudta, hogy...

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

…a C-vitamin segít a máj méregtelenítésében?

A C-vitamin kiemelkedően fontos a máj méregtelenítő képessége szempontjából, amely segítségére van a szervezetnek abban, hogy megszabadulhasson az idegen, szintetikus anyagoktól, például a drogoktól (gyógyszerektől), a rákkeltő anyagoktól, a szennyeződésektől és más mérgektől.  A kutatások azt is bizonyították, hogy ha a szervezet fokozott mértékben van kitéve a mérgező anyagoknak, akkor C-vitamin szükséglete is megnő.

…az E-vitamin befolyásolja az egészségét?

Az E-vitamin hiány nemcsak, hogy fogékonnyá tesz a betegségek iránt, hanem olyan vírus mutációkra is hajlamossá tesz, amelyek komoly betegségekhez vezetnek. Melinda Beck professzornő és Orville Levander professzor felfedezték, hogy az E-vitamin-, vagy a szelénium ásványi só hiánya egy egészen egyszerű vírust is halálos, gyorsan szaporodó láncolattá változtathat.

…a B-komplex vitamint kell szedni a cserepes ajkakra?

B-vitamin hiányra utaló tüneteket ismerünk, amelyek igen jellegzetesek és könnyen azonosíthatók még az avatatlanok részéről is: piros, fénylő, néha berepedezett nyelv, folytonosan cserepes ajkak, ahol a berepedések nem hegednek be a szájszögletben, szédülés, látáscsökkenéssel súlyosbított fejfájás, álmatlanság, ingerültség, a talp égető érzése, hasmenés, étvágytalanság, nagyfokú kimerültség.

…a B-vitaminok együtt hatnak a legjobban?

A B-vitaminok hatásosabbak, ha együttesen adják, mintha külön-külön alkalmazzák őket. A B1, B2 és B6-vitaminokat azonos dózisokban célszerű adni, hogy ideális hatást fejtsenek ki.

…a szervezetben több a kalcium, mint bármilyen más anyag?

Az emberi test kalciumtartalmának legnagyobb tömege (1 - 1,5 kg) a csontokban és a fogakban található. A felnőtt ember csontjainak kalcium tartalmának 20%-a évente felszívódik és újra pótlódik. Új csontsejtek képződnek az elpusztuló régiek helyébe.

…a citrus bioflavonoidok segítenek a szédülés leküzdésében?

Azt már sokan tudják, hogy a C-vitamin megfelelő felszívódásához kell, de emellett erősíti a kapillárisok falát, ezáltal véd a véraláfutások ellen. Segít a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség kialakulásában. Megakadályozza a fogínyvérzést, és hozzásegít a fogíny gyógyulásához. Segít az ödéma kezelésében és a belső fül betegsége miatt fellépő szédülés leküzdésében.

…a folsav nem csak a kismamáknak kell?

Folsavra minden olyan életműködésnél szükség van, amelyben sejtosztódás következik be. Pl. vérsejtek képződése, sebek gyógyulása és az izomszövet felépítése. A szervezet nem képes hosszú ideig raktározni, ezért a bevitele naponta szükséges.

…a fogamzásgátló tabletta veszélyes?!?

Aki fogamzásgátló tablettát szed, nemcsak a vérrögképződés, az agyvérzés, a szívroham veszélyeinek van jobban kitéve, mint a többi nő, hanem valószínűleg cink-, folsav-, C-, B6- és B12-vitamin hiányában is szenvedhet.

…a koffein vitaminokat von el a szervezettől?

A koffein közvetlenül a központi idegrendszerre hat, de előnyeit messze túlszárnyalják a mellékhatások! A koffein a szervezettől B-vitaminokat, valamint C-vitamint, cinket, káliumot és más fémionokat rabolhat el.

Publikálva: 2010. november 23.

Kapcsolódó termékek
C vitamin, 1000mg fénykép
C vitamin,
1000mg
25 mg csipkebogyóval
és 25 mg citrus
bioflavonoiddokkal,
30 szem
Normál ár:
1400 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
18800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár