Gyógyszerbotrány a rák körül (2.) cikk fényképe

Gyógyszerbotrány a rák körül (2.)

Folytatjuk a Gyógyszerbotrány a rák körül c. cikket.

A hagyományos gyógyászat a rákkezelésében csak a radikális és gyakran halálos mellékhatásokkal járó kezeléseket alkalmazza. Léteznek azonban alternatív módszerek, melyek nem csak a kezelésben vethetők be, de a rák megelőzésében is igen hatékonyak lehetnek.

D-vitamin

Optimalizáljuk a D-vitamin szükségletünket. A D-vitamin rákellenes hatását több mint 200 epidemiológiai kutatás igazolja.

Vércukorszint

Ügyeljünk a vércukorszintünkre. Csökkentsük a feldolgozott élelmiszerek és a cukor bevitelét a lehető legkevesebbre.

Omega-3 zsírsavak

Fogyasszunk elegendő állati eredetű omega-3 zsírsavat, főleg krill olaj formájában.

Testedzés

A testedzés hatásának elsődleges oka, hogy csökkenti a vércukorszintet. A vércukorszint szabályozása a rák kockázata csökkentésének egyik leghatékonyabb módszere.

A testedzés a rák kezelésének is fontos része. A Harvard orvosi tanszékének kutatásai szerint azok a mellrákos betegek, akik mérsékelt – heti 3-5 órás – testmozgást végeznek, kb. felére csökkentik halálozási esélyeiket, mint ülő életmódot folytató sorstársaik.

Tény, hogy bármennyi testedzés növeli a mellrákosok túlélési esélyeit, akár korai, akár késői fázisban diagnosztizálták a betegséget.

Stresszoldás

Legyen egy jól bevált módszerünk az idegi rövidzárlatok megszüntetésére, melyek aktiválhatják a rákok géneket. A betegségek 85 százaléka érzelmi alapú. Úgy tűnik, ez a tényező sokkal fontosabb, mint az eddig felsorolt összes fizikai tényező. Így hát legyünk felkészültek az ilyen esetekre. Dr. Mercola elsősorban az ÉFT-t, az érzelmi felszabadítás technikáját ajánlja, de számos egyéb jól bevált módszer is létezik.

Zöldségfogyasztás

Csak az emberek 24%-a fogyaszt elegendő zöldséget. Igyekezzünk tehát minél többet enni, főleg friss és organikus zöldségeket. Ne feledjük azonban, hogy a friss, de hagyományosan termesztett zöldségek egészségesebbek, mint azok az organikus zöldségek, melyek egy ideje már a zöldségboltban fonnyadoznak.

Aki a szénhidrát táplálkozási típusba tartozik, annak akár 300 százalékkal is több zöldséget kell fogyasztania, mint a fehérje táplálkozási típusúaknak.

Táplálkozási típusok

A táplálkozási típusok szerinti étkezésnek jelentős rákellenes hatása van. Dr. Mercola klinikáján a rákos betegek kezelésében ez az egyik leghatékonyabb rákellenes stratégia.

Testsúly és alvás

Folyamatosan ügyeljünk ideális testsúlyunk megőrzésére, és biztosítsunk szervezetünknek elegendő, jó minőségű alvást.

Környezeti mérgek

Csökkentsük a környezeti mérgek bevitelét szervezetünkbe. Kerüljük a rovarirtószereket, a háztartási tisztítószereket, a szintetikus légfrissítőket és a légszennyezést.

Ételek elkészítése

Olajban vagy faszénen való sütés helyett inkább főzzük, posírozzuk vagy pároljuk ételeinket. A legjobb, ha minél több ételt nyersen fogyasztunk.

Minél előbb alkalmazni kezdjük ezeket a természetes stratégiákat, annál jobb, mivel ezek biztosítják a szervezetünknek az egészséghez, gyógyuláshoz és jólléthez szükséges alapvető elemeket.

(A cikk forrása: natursziget.hu a cikk eredeti forrása: The Medical Scandal that's Robbing Cancer Patients of Their Right to Life, angolból fordította: Harrach Orsolya)

A cikk első része itt olvasható: Gyógyszerbotrány a rák körül

Pótolja szervezete vitamin, ásványianyag
és nyomelemszükségleteit az Omega 3 zsírokban,
valamint A és D vitaminban gazdag
Jó Közérzet Vitamin® termékek
rendszeres fogyasztásával

Publikálva: 2011. június 14.

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár