Tényleg Halálra ítéljük magunkkal a savakkal? cikk fényképe

Tényleg Halálra ítéljük magunkkal a savakkal?

Akkor ne játszunk vele!!! Ha mókázni van kedvünk, akkor olyan célt válasszunk, amiért tényleg érdemes előszedni a sakktáblát és lejátszani egy partit. Mondjuk legyen a tét az egészség!

Mi történik, amikor túl sok ételt, vagy nem megfelelő fajta ételt (savtermelő ételeket, pl. tejterméket, cukrot és állati fehérjét) fogyasztunk? Az étel bomlásakor mérgező, savas hulladék- és vegyi anyagok keletkeznek, melyek megváltoztatják az optimálisan lúgos kémhatást.



A pH megnevezés a francia "p(ouvoir) h(ydrogene)" kifejezés rövidítése, ami szó szerint hidrogén erőt jelent. A pH egy olyan szimbólum, ami egy oldat savas, illetve lúgos jellegére utal. A tiszta desztillált víz sav-lúg szempontból semlegesnek számít, értéke pH7, s ehhez képest lett meghatározva a savas, illetve a lúgos oldat minősége. 0-7-ig terjedő pH érték savasnak, 7-14-ig terjedő pH érték pedig lúgosnak, vagy más szóval bázikusnak számít.

Én, mint akvárium?

Ennek a témának az atyja Dr. Robert O. Young, nagyon jól szemlélteti a folyamatot, amit én egyszerűen akvárium hasonlatnak neveztem el. Ön mit mond, ha az akváriumban megbetegszik a hal, mit kell tenni? A halat kezelni vagy a vizet kicserélni? A válasz bizony az, hogy a vizet kicserélni, és mi mit teszünk???? Kezeljük a halat!!! Ez pont az ellenkezője annak, amit tenni kellene...

Leírom mit tegyünk, és bizonyítékul szolgáljon Young Új Biológia elmélete. Az Új Biológia legegyszerűbben megfogalmazva azt állítja, hogy a legtöbb betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test elsavasodása. Amikor a test sav-lúg aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni.

Gondoljon úgy a testére, mintha akvárium lenne. Nem nézünk ki valami szexin, de sebaj. Érzi (így akváriumként), hogy mennyire fontos fenntartani a testében lévő belső folyadékok tisztaságát? Hiszen a test közel 70%-a víz! Ebben az akváriumban a halak az Ön sejtjei, illetve belső szervei, és abban a folyadékban vannak egész életünk során, a tápanyagokat szállítja, a salakanyagokat pedig eltávolítja.

Egy krónikusan túl savas kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a közel 95.000 kilométernyi vénába, artériába, és kapillárisba, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.

Legjobb védekezés a támadás?

Visszatérve a kezdeti sakkpartihoz, lenne egy kérdésem! Szeretné megvédeni a királyát? Segítek megtanulni, hogyan kell okosabbnak lenni, az ellenséges savgyártó gonosz bábuknál. Kik ők? Húsok, cukor, tejtermékek, tésztafélék. Én megértem a vegetáriánusokat, mégis azt gondolom vegyes táplálkozásra születtünk. Az arany középutat jobban szeretem, mint a szélsőségeket, és itt is az egyensúly a lényeg. Tehát először is ne egyen olyan dolgokat, ami savat csinál. Ez lenne a legfontosabb. Igyon sok folyadékot, ez a második legfontosabb 2 - 2,5 liter. Ne éljen tévedésekben, amikor azt hiszi megeszik egy tányér levest és azzal is vitt be folyadékot. Robert O. Young 4 - 6 litert is javasol naponta, természetesen életviteltől függően. Szó szerint azt mondja: "pisiljük egészségesre magunkat".

A lényeg, hogy e kétfajta vegyi anyag – savak és a lúgok – egymással ellentétesek, és amikor egyenlő arányban találkoznak, akkor kioltják egymást.

Személy szerint én nagyon örülök annak, hogy a világunk nem állt meg, és folyamatosan fejlődik. Felfedeznek (és nem kitalálnak) olyan dolgokat, amivel jobbá tehetjük életünket. Hogy lúgos közegben működik a szerveztünk ideálisan ez mindig is így volt, most csupán megfigyelték a törvényszerűségeit és leírták nekünk. Mi okosabbak lettünk és tudjuk mit tehetünk még azért, hogy tovább éljünk.

Ha Ön is úgy gondolja, akkor ezt az információt felhasználhatja a családja és saját egészsége megóvása érdekében. A lényeg, hogy ne legyen bonyolult a megvalósítás. Lehet, hogy Ön is szereti letudni a dolgokat gyorsan, könnyedén, mint, ahogy én is. mit is kell tennie?

Mondhatom, hogy a Jó Közérzet Központ csapata sosem tétlenkedik, mindig van megoldandó probléma. Soha nem hátrálunk, szeretünk játszani az egészségért.

Hogyan tehet az elsavasodás ellen?

Mivel a szervezet savasodása egyre komolyabb probléma, így kerestük a megoldást, hogyan tudunk olyan termékeket alkotni, amelyek a mindennapi fogyasztás esetében sem borítják fel a szervezet egyensúlyát.

A multivitaminjaink összetevőit gondosan válogattuk össze, hogy átnyújthassunk Önnek a nagyon különleges ajándékunkat, a LÚGOS VITAMIN-t!

(KERMI vizsgálati jegyzőkönyve itt olvasható: Jegyzőkönyv)

A vitaminok az élet részei, nem tehetjük meg, hogy tudomást sem veszünk róluk, és még mindig abban a hiú ábrándozásba merülünk, hogy elegendő jut a szervezetünkbe zöldséggel-gyümölccsel. Hogyan lehetne ezt a szürke felhőt elfújni??? Mikor jön a megvilágosodás, és ráébredünk végre arra, hogy nem lenne rák, nem lenne allergia, nem lennének különböző érthetetlen az orvostudomány számára is megmagyarázhatatlan betegségek, ha elfogadnánk egy tényt és innen szemlélődnénk. Egyetlen aprócska igazságmorzsát, hogy 2012-et írunk.

Mit lát? Nézzen és lásson, mi van itt valójában!

2012 van és nem 1800!!! Ne gondolkodjon, nézzen szét!

Earl Mindell Vitamin Biblia könyvében azt írja és én is ezt tapasztalom, hogy ha azt mondom vitamin, az emberek egyből valamilyen "tablettára" gondolnak. A "tabletta" az orvoslás és a gyógyszerek hibás képzeletét keltik. Ez nagyon fura helyzet, hiszen valaki pont azért nem szed vitamint, mert gyógyszernek gondolja. Nem viszi be pont azt a tápanyagot, ami ahhoz kell, hogy a szervezete egészségesen működni tudjon.

Robert O. Young azt mondja napi 1,5 kg zöldséget kell fogyasztani a lúgosításhoz. Szent Györgyi azt mondta minimum 1000 mg C-vitamint kellene fogyasztani naponta, én meg azt mondom minden vitamint és ásványi anyagot, ami lúgosít is, kell fogyasztani naponta.

...és, hogy ki vagyok én? Sokunk közül egy, aki őszintén segíteni szeretne Önnek!

Az élet egy játszma, legyen benne aktív szereplő, aki tele van energiával, lendülettel, kitartással és soha ne álljon vesztésre!

Csányi Henrietta - tanacsadas@jkvitamin.hu

szakmai vezető
Jó Közérzet Központ

Alap Energia multivitamin - pH értéke 8,7
be_500_200.jpg
 
Közepes Energia multivitamin - pH értéke 7,1
Jó Közérzet Központ - Közepes Energia multivitamin
 
Nagy Energia multivitamin - pH értéke 8,3
Jó Közérzet Központ - Nagy Energia multivitamini
Publikálva: 2012. március 16.

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár