Magánvásárlói Diszont Rendszer leírása

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Vásárolja meg akár 30% kedvezménnyel vitaminjait!

Azt a célt tűztük ki, hogy jelenleg a piacon meghatározó étrend-kiegészítő termékek piaci árát megfelezzük pár év alatt. Hogy miért pont felezni akarjuk az árakat? Azért mert az USA-ban körülbelül fele árszinten lehet pl. C vitaminhoz utáni, mint Magyarországon, leszámítva a Jó Közérzet Vitamin 1000 mg-os C vitaminunkat, ami megfelel az USA 1000 mg-os C vitamin árszintjének.

Mikor megkérdezik, hogy hogyan lehet ilyen olcsón adni a C vitaminunkat a piaci árhoz képest, akkor elmondjuk, hogy az 1000 mg-os C vitamin fogyasztói árát az határozza meg, hogy valaki 100 Ft hasznot tesz 1 dobozra vagy 1000 Ft-ot. Az 1500 Ft-os C vitaminon több, mint 1000 Ft-os haszon van, azért kerül 1500 Ft-ba.

Ahhoz, hogy az összes termékünk árát le tudjuk pár év alatt vinni a piaci árszint felére, ahhoz az kell, hogy a mainál lényegesen nagyobb mennyiségbe tudjuk értékesíteni ezen termékeket és így lényegesen kedvezőbb árakon tudjunk beszerezni alapanyagot.

Ennek a célnak az eléréséhez létrehoztuk a rendszeres törzsvásárlóink részére és 2017.szeptember 4.-én elindítottuk a Jó Közérzet Vitamin Magánvásárlói Diszkont Rendszert.

Termékeink jóhíre eddig is szájhagyomány útján terjedt a leginkább, ezért úgy döntöttünk, hogy a terjesztésnek ezt a fajtáját megerősítjük és megjutalmazzuk a Magánvásárlói Diszkont Rendszer segítségével.

Törzsvásárlóink a vásárlásaik során, a saját vásárlásukból, a termékek árából jóváírást kapnak - termékenként eltérő - akár 30%-ig terjedő mértékben.

Az egyes termékek után járó jóváírásokról a Magánterjesztői Diszkont rendszer árlistából tájékozódhat.

Hogyan válhat jogosulttá a diszkont áron való vásárlásra?

A Magánterjesztői Diszkont Rendszer áron való vásárlásra bármelyik törzsvásárlónk jogosulttá válhat.
Ennek feltétele, hogy ajánlja termékeinket ismerőseinek akik közül 2 ismerőse újonnan beregisztrál törzsvásárlónak, és legalább 2000 Ft-ot fizetve vásároljon üzleteinkben, vagy a webáruházunkban. (Hogy ki lehet ajánlottja, annak részleteiről lentebb olvashat az

Ilyen módon az ajánló kap 1 jogosultságot Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron vásárolni az egyenlegét felhasználva.
Egyenlegéről a Törzsvásárlói profiljába (bejelentkezés szükséges) bejelentkezve vagy személyesen az üzleteinkben a kollégáinknál tud tájékozódni.

Amikor valaki szerez egy jogosultságot, egyúttal bekerül az egyik Magánvásárlói Diszkont Rendszer csoportunkba.
Amennyiben egy ilyen csoport létszáma eléri az 1023 fős létszámot, abban az esetben a csoport folyamatos jogosultságot kap arra, hogy Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron vásároljon. Ennek részleteit csoportok szabályai részben alább elolvashatja.

Egyidejűleg több jogosultság is szerezhető, amennyiben valaki folyamatosan ajánlja a termékeinkket. A jogosultságainak számát is követheti az üzleteinkben, vagy a weboldalunkon, a Törzsvásárlói profiljába bejelentkezve.

A Magánvásárlói Diszkont Rendszerben kizárólag magánszemélyek vehetnek részt, viszonteladók, közületi vásárlók nem.
Amennyiben a vásárlásban levonásra kerül Magánvásárlói Diszkont Rendszer kedvezmény, úgy igény esetén az ÁFA-s számlát is kizárólag a természetes személy nevére állítjuk ki.

Hogyan lehet könnyen ajánló?

A Törzsvásárlói profiljában biztosítunk egy letölthető PDF formátumú ajánlói kártyát. Az ezen szereplő vonalkód megadható az üzletünkben, vagy a weboldalunkon való regisztrációkor.

Ez a kód biztosítja, hogy az ismerőse, akinek ajánlotta a termékeinkket biztosan az Ön ajánlottjaként regisztráljon be a Törzsvásárlói rendszerünkbe.

Mik a feltételei annak hogy valaki az ajánlottja legyen?

Olyan személy, aki még nem tagja a törzsvásárlói rendszerünknek.

Mikor kerül jóváírásra a kedvezmény az egyenlegemen?

Ha Ön vásárol törzsvásárlóként az üzleteink valamelyikében, vagy a webáruházunkon ad le rendelést, a vásárolt termékek után jóváírásokat kap a Magánvásárlói egyenlegére.

Személyesen, az üzletben történő vásárlás esetében a következő napon kerül fel a kedvezmény az egyenlegére.

Csomagrendelés esetén amikor átvette a futártól, személyes átvétel esetén amikor az üzletünkben átvette, attól a naptól kezdve 14 napon keresztül elállási jog illeti meg. Az átvétel napjától számított 14 naptári nap letelte után, a 15. napon kerül jóváírásra a Magánvásárlói Diszkont Rendszer kedvezménye.

Az MVDR jóváírások és egyéb kedvezmények nem vonhatóan össze, vagyis ha egy vásárlásban kupon kedvezményt érvényesít, akkor csak a kuponkedvezmény mértékén felüli MVDR jóváírást kapja meg.
Ha egy vásárlásban MVDR egyenleget használ el, azután a vásárlás után nem kap MVDR jóváírást.

Mikor kerül jóváírásra a jogosultság az egyenlegemen?

Amikor az Ön ajánlásából regisztrál és vásárol legalább 2000 Ft-ért egy ismerőse az üzleteink egyikében vagy a webáruházunkban, a rendszerünk nyilván tartja az Ön felhasználói profilján az ajánlottak számát.

2 ajánlott után akik regisztráltak és vásároltak legalább 2000 Ft-ért, Önt megilleti egy jogosultság arra, hogy a Magánvásárlói Diszkont rendszer Egyenlegéből a következő vásárláskor levonjon kedvezményt.

Ez a jogosultság az ajánlottjának a vásárlása után - személyes vásárlás esetében a következő napon, csomagrendelés esetében pedig az átvétel napját követő 15. napon kerül jóváírásra az Ön - tehát az ajánló felhasználói fiókjában.

Milyen módon tudom felhasználni a kedvezményemet?

Ha egy törzsvásárlónk jogosultságot szerez a fent leírtak szerint, akkor az egyenlegén lévő jóváírásokkal csökkentheti a következő vásárlásának a fizetendő végösszegét. Az így elérhető kedvezmény mértéke - kupon, egyenleg felhasználás - együttes értéke maximum 25% lehet egy vásárlásnál.

Ez úgy is alkalmazható, ha valaki több vásárlásból származóan halmozott fel egy összeget a Magánvásárlói Diszkont Rendszer egyenlegén, akkor a teljes egyenlege felhasználható mint kedvezmény, de a vásárlás összegéből - más kedvezményekkel összevonva is - maximum 25% vonható le.

A példa kedvéért Példa Béla 3 alkalommal vásárolt 4-4 doboz C-vitamint.

Ebben az esetben akkor a jóváírásai: 3 x 4 x 150 Ft (A Magánterjesztői Diszkont rendszer árlista alapján tehát összesen 1800 Ft van az egyenlegén mint jóváírás a 3 vásárlás után.

Példa Béla közben jogosultságot szerzett a Diszkont áron való vásárlásra, és aktuálissá vált a 4. vásárlása, amikor is szeretne vásárolni egy Prémium Sorozat Közepes Energia Multivitamint.

A termék 1 db-os ára 11250 Ft, és rendelkezik még 2 db kuponnal is a legutóbbi C-vitamin vásárlása után.

Tehát a 11250 Ft-ból, mivel van jogosultsága Diszkont áron vásárolni, így felhasználhatja az egyenlegét és természetesen a 2 db kupont is, mivel az együttes kedvezmények értéke nem éri el az 25% -ot.

Így a fizetendő végösszege 11250 - 200 Ft (kupon) - 1800 Ft egyenleg felhasználás = 9250 Ft lesz a fizetendő végösszege.

Melyek a Magánterjesztői Diszkont rendszer csoportjaira vonatkozó szabályok?

Amikor valaki jogosultságot szerez arra hogy Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron vásároljon, egyúttal bekerül az egyik vásárlói csoportunkba is. A csoport tagsága folyamatosan bővül azon vásárlóinkkal, akik jogosultságot szereznek Diszkont áron való vásárlásra.

Amennyiben a csoport létszáma eléri az 1023 főt, akkor a csoport lezárul, és tagjai folyamatos jogosultságot szereznek arra, hogy Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron vásároljanak.

A csoportban maradás feltétele, hogy a csoport tagjai évente legalább 1 alkalommal vásároljanak. Ha valaki a csoportból több mint 1 éve nem vásárol, kiesik a csoportból. Ha a csoport tagsága 950 fő alá csökken, a csoport elveszíti a folyamatos jogosultságát a Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron vásárlástól.

A csoport ilyenkor újból nyitottá válik, és újra 1023 főre ki kell egészüljön a létszáma ahhoz hogy ismét folyamatos jogosultsága legyen a tagoknak a Magánvásárlói Diszkont Rendszer áron való vásárláshoz.

Akkor ez most egy MLM vagy hálózatépítés?

A Magánvásárlói Diszkont Rendszer egyértelműen nem hálózatépítés, nem Multi Level Marketing (MLM) mivel nincs benne szinteződés, vagy több szint után járó jövedelem, vagy kifizetés.
A jóváírás egy személyes kedvezmény, amelyet a saját vásárlása után kapnak a Törzsvásárlóink.

A jóváírás jövedelemnek számít?

A Magánvásárlói Diszkont Rendszerben a vásárlása után jóváírt összegek nem minősülnek jövedelemnek, mivel nem kerülnek és nem is kerülhetnek kifizetésre. Ezek a jóváírások a törzsvásárlók jövőbeni vásárlásához, biztosított kedvezmény rendszer részét képezik.

Publikálva: 2017. augusztus 30.

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár