Orvosok 5 legveszélyesebb hazugsága? cikk fényképe

Orvosok 5 legveszélyesebb hazugsága?

A cím kissé mellbevágó. Hogy igaz-e? Döntse el ki-ki saját maga. Remélhető, hogy nálunk nem ilyen borús a helyzet, orvosaink nyitottabbak, de a német cikkben figyelemre érdemes és érdekes megállapításokat olvashatunk.

Minden 5 percben 9 ember hal meg. Mind olyanok, akik hittek a modern nyugati orvosokban. Ennyi idő alatt most tájékozódhat biztos, természetes, eddig mégis messzemenően ismeretlen lehetőségekről, melyek 7-et megmenthettek volna a 9-ből...

Képzelje el, hogy Ön egyike a megmentett életeknek. Képzelje el, hogy sok fájdalmat megtakarít, hogy nem kell pénzt kiadnia veszélyes kezelésekre, és hogy ez az Ön életét is megmentheti. Ha elolvassa az alábbiakat, néhány percen belül már nem fog félni a/az

  • szívinfarktustól
  • ráktól
  • magas vérnyomástól
  • cukorbetegségtől
  • artrózistól
  • elhízástól
  • Alzheimer-kórtól

    A halál oka: hazugság vagy tudatlanság
    "Az első lépés, hogyan lehet legyőzni ezeket a szörnyű betegségeket, egyszerű: ne higgyen vakon a modern orvoslásnak. Higgye el viszont, hogy Önt szokás szerint becsapják.

    A következő 5 percben emberek halnak meg, emberek, mint Ön vagy én. És nem azért halnak meg, mert betegek. Nem! A klasszikus nyugati orvoslás 5 legveszélyesebb hazugsága miatt halnak meg. Itt nem kis "kényszerhazugságokról" van szó, hanem arról, hogy az olyan betegségekről, mint a rák, szívinfarktus, a szélütés, a cukorbetegség, az Alzheimer-kór és mások, hazugságot mesélnek.

    Talán már Önnek is mondtak ilyen gyilkos hazugságot, De ez még nem ok arra, hogy a fejünket homokba dugjuk.

    Az Ön orvosa, gyógyszerésze, a gyógyszeripar, az egészségügyi hatóságok – csupa csalás és ámítás! Mind meséket mondanak Önnek. Akkorát hazudnak, hogy majd leszakad a mennyezet. És okuk is van rá, hogy miért hazudnak, miért mondanak meséket. Néha a költségek alacsony szinten tartása a cél. Néha arról van szó, hogy minél több tablettát adjanak el. És néha egyszerűen butaságból hazudnak. Gondolkozzon el rajta: csak azért, mert az orvos ismeretei hiányosak, nem jelentheti azt, hogy joga van ártani Önnek!

    1. hazugság – a kemoterápiáról
    "Az Ön számára az egyetlen remény a kemoterápia és a besugárzás. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a daganat már szétszóródott a nyirokcsomókban. Javaslom, hogy már a héten kezdje meg a kemoterápiát és a besugárzást..."

    Remélem, nem mondott ilyesmit az orvosa. Ha Ön ma vagy holnap rákban megbetegedne, még akkor is vannak természetes eszközök és utak arra, hogy miként lehet ismét egészséges. Tabletták, besugárzás és kemoterápia nélkül.

    Az a baj, hogy az Ön orvosa valószínűleg semmit nem tud az alternatív gyógymódokról. Ő a modern nyugati orvoslás rendszerének foglya. Az egyetemen csak a klasszikus rákkezelés módozatait ismerte meg, ezek közül pedig sok – és ez tudományosan bebizonyított – nem segít! Minden rákbeteg számára 86%-os esély van a gyógyulásra! A baj az, hogy csak kevés orvos ismeri a megfelelő kezelést.

    2. hazugság – a szívinfarktusról
    "Az Ön szíve egy ketyegő időzített bomba. Szívinfarktust kaphat, mielőtt elérné a parkolóban lévő autóját. Beutalom bypass-műtétre holnap reggel a... klinikára."

    Ez a hírhedt "időzített bomba"-riasztás, amellyel páciensek ezrei kapnak bypass-beültetést. A legtöbb ilyen beteget nem kellett volna megoperálni. Sem a szívén, se máshol. Néhány orvos nem teszi ki a beteget ilyen nyomásnak. Íme a hibás diagnózis kissé barátságosabb variánsa: "Ha nem vigyáz, a szívinfarktus bármikor utolérheti Önt. Mi azonban gyógyszerekkel stabilizálhatjuk az egészségét. Felírok Önnek..."

    Természetesen az "egészség stabilizálásának" a legcsekélyebb köze sincs a gyógyuláshoz. Ha meghallgatja orvosának ezt a tanácsát, a jövőben nitrátot, kalciumcsatorna-blokkolót (kalcium-antagonistát), digitáliszt, béta-blokkolót, prosztaglandint, aszpirint és még sok mást fog lenyelni – élete egész hátralévő részében. Lehet, hogy ezt az orvos csak sokkal később mondja meg, de az is lehet, hogy soha.

    De tudja Ön, hogy a legtöbb embernek nem kellene félnie a szívinfarktustól – ha az orvos helyes tanácsokkal szolgálna?

    3. hazugság – az időskori fájdalmakról
    "Ez teljesen normális, semmi köze az öregedéshez..." "Nincs semmi, amit a... (itt gondoljon egy tetszés szerinti, úgynevezett időskori fájdalomra) ellen tehetne. Meg kell tanulnia ezzel együtt élni."

    A legjobb eszköz ez ellen a kifejezetten nonszensz orvosi állítás ellen a kabátja: ha az orvosa ilyen sületlenséget mond, vegye a kabátját, és hagyja el a rendelőt olyan gyorsan, ahogy tudja. A soha viszont nem látásra!

    Igen, igaz, hogy a modern orvostudomány meghosszabbíthatja az életet. A probléma az, hogy senki nem akar 40 éven át úgy élni, hogy tolószékhez van kötve, alig tud lélegezni, vagy nem tud kettőt kettővel összeadni. De nem is erről van szó. Nem arról van szó, hogy meghosszabbítsuk az öregséget, hanem hogy meghosszabbítsuk az átlagos élettartamot. Arról van szó, hogy Ön akár 50 éven át 50 éves legyen – vagy úgy érezze magát, mintha annyi lenne.

    4. hazugság – a cukorbetegségről
    "Önnek azonnal el kell kezdenie inzulint szedni. Sajnálom, de az eredményei kifejlődött cukorbetegséget mutatnak, és erre nincs gyógyszer. Inzulininjekciókkal kell kezdenie, különben fennáll a veseelégtelenség, vakság, szélütés vagy az amputáció veszélye..."

    Igaz. A cukorbetegség az egyik leggyakoribb halálozási ok. Ön 40 és 74 év közötti? Akkor több mint 30%-os esélye van annak, hogy cukorbeteg vagy azzá lesz.

    Van ez ellen gyógyszer? Igen, ha kizárólag vegetáriánus módon táplálkozik, a cukorbetegség egészen biztosan elmarad. De ilyen messze nem feltétlenül kell mennie. A legtöbb orvos nem tudja, hogy létezik bevált növényi táplálékkiegészítő, amelyet tabletta formájában beszedhet – és a cukorbetegség egész életére elmarad.

    A cukorbetegek egyikénél, akinél ezt a növényi preparátumot kipróbálták, a vércukorszint 500 ponttal csökkent – mindössze 2 hét alatt. Ez a "kaktuszkoktél" egyidejűleg csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet is. A legjobb benne, hogy ellentétben a legtöbb tablettával, ez valóban jót tesz az emberi szervezetnek!

    5. hazugság – az Alzheimer-kórról
    "Az Ön Alzheimer betegsége nem állítható meg... Sajnálom, de a CT-je korai stádiumú Alzheimer-kórt mutat. Késleltethetjük a romlást, de gyógyulás nem várható. Meg kell kezdenie a felkészülést a következő évekre..."

    Az Alzheimer betegség megállítható – de az Ön orvosa ezt nem tudja! Ha valaki a családjában vagy ismeretségi körében Alzheimer-kórban szenved, akkor keressen fel egy alternatív gyógyítót. Az Alzheimer-kór komoly fenyegetés, és a jövőben világjárvánnyá válhat. Ha Ön érintett, nem engedheti meg magának, hogy időt veszítsen. Ne vesztegessen egyetlen gondolatot se a "fehér köpenyesekre", akik úgyis csak azt mondják, hogy az Alzheimer-kór nem gyógyítható. Ne hagyja, hogy butának nézzék!

    Valóban igaz: az Alzheimer betegség lassan előrehalad. A probléma ebben a következő: ha a páciens észreveszi, hogy már nem "normális" feledékenységről, hanem esetleg Alzheimerről van szó, az már meglehetősen gyanús.

    Kedves olvasó! Ez az 5 hazugság még messze nem minden, amit az orvosok, a gyógyszerlobbi, a gyógyszertárak és a hatóságok "kínálnak". Szeretné megtartani az egészségét inkább természetes gyógymódokkal és szerekkel? A fenti példák azt bizonyítják, hogy a gyógyuláshoz többnyire nincs szükség kemoterápiára. Ellenkezőleg: a kemoterápia megölheti a pácienseket! A természetgyógyászat és az alternatív terápia ezzel szemben az egészség megtartásának vagy visszaszerzésének kíméletes módja, emellett kevesebb a kellemetlen mellékhatásuk, mint a modern klinikai gyógymódoknak és eljárásoknak. Feltéve persze, hogy tudjuk, milyen alternatív módszerek vannak, és hogy ezek milyen bajokra jók.

    Sylvia Schneider

    (Forrás: natursziget.hu A cikk eredeti forrása: Die 5 gefährlichsten Lügen, die Ihnen Ihr Arzt erzählt, fordította: Koncz László)



    Pótolja vitamin, ásványi anyag
    és nyomelemszükségleteit
    Jó Közérzet Vitamin®
    Multivitaminok
    napi rendszeres fogyasztásával

  • Publikálva: 2011. május 10.

    Kapcsolódó termékek
    C vitamin, 1000mg fénykép
    C vitamin,
    1000mg
    25 mg csipkebogyóval
    és 25 mg citrus
    bioflavonoiddokkal,
    30 szem
    Normál ár:
    1400 Ft
    mennyiség növelésemennyiség csökkentése
    db
    Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
    Prémium
    Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
    Az aktív emberek
    vitaminja.
    Normál ár:
    18800 Ft
    mennyiség növelésemennyiség csökkentése
    db

    Legutóbb olvasott oldalaink:

    Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
    Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
    1 doboz Prémium Kollagén
    1 doboz Prémium Kollagén
    11980 Ft/db helyett
    9810 Ft/db
    2 doboz Prémium Kollagén
    2 doboz Prémium Kollagén
    11980 Ft/db helyett
    9810 Ft/db
    3 doboz Prémium Kollagén
    3 doboz Prémium Kollagén
    11980 Ft/db helyett
    8300 Ft/db
    5 doboz Prémium Kollagén
    5 doboz Prémium Kollagén
    11980 Ft/db helyett
    7015 Ft/db

    A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár