Újinfluenza: gyanús oltások

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

A háttérben azonban olyasmi húzódhat meg, amihez képest egy Cook-krimi világa az ártatlanok földje – de agyonhallgatja a média...Immár kis hazánkban is több millió ember beoltására készülnek az újinfluenza ellen. Reméljük, nem teszik kötelezővé az oltást, bár ez sem lehetetlen… A háttérben azonban olyasmi húzódhat meg, amihez képest egy Cook-krimi világa az ártatlanok földje – de agyonhallgatja a média...

Egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan – a WHO megbízásából – szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.

A média hallgat, az FBI nyomoz

A riporternő azt állítja, hogy döntő bizonyítékokkal rendelkezik arról, miszerint a gyógyszergyárak és a különböző állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a halálos biológiai vírusokat abból a célból, hogy világméretű járványokat robbantsanak ki. Éppen ezért az újságírónő tiltó végzést szeretne a kötelező oltások ellen, mert véleménye szerint a kötelező oltások hatóanyagait szándékosan fertőzik meg élő vírussal.

A gyanú és a feljelentés híre terjedni kezdett az interneten, a meghatározó médiumokban azonban egy betűt sem találunk erről a tényről, bár ennek felkapott és sokat közölt hírré kellett volna válnia. Az sem meglepő, hogy sokan csupán kacsának, pletykának gondolták a hírt, esetleg egyszerűen egy újabb összeesküvés-elméletnek. Az eset azonban az FBI aktáiba is bekerült, és úgy tűnik, Jane Burgermeister biztos a vádjaiban. A média részéről már megszokhattuk ezt a fajta hozzáállást, vagyis a ködösítést. A gyógyszeripar szerepe és befolyása hatalmas a médiára – állítja a saját tapasztalatai alapján is dr. Mercola, az ismert amerikai orvos-szakíró.

Kötelező védőoltás – fenyegetés
egészségünk és szabad döntésünk ellen?

Tény, hogy napjainkban valóban lehetséges törvényes úton a kötelező védőoltás elrendelése. Ez ad lehetőséget a különböző magas rangú szervezeteknek arra, hogy embertársaikat akár halálos veszélynek is kitegyék különböző üzleti kapcsolataik és a profit érdekében.

A kötelezően beadandó, mérgezett vakcinák valóban kivédhetetlennek bizonyulnak, ugyanis jelenleg nincs garancia a biztonsággal beadható oltásokra. Ha a szervezetünk nem várt módon reagál az oltóanyagra, szinte reménytelen kártérítési perrel próbálkoznunk.

Nem az a fontos, hogyan vélekedünk Jane Burgermeisterről és vádjairól. A tényleges és sürgető probléma az, hogy szembe kell néznünk a ténnyel: kötelező védőoltást rendelhetnek el az újinfluenza (korábbi nevén: sertésinfluenza) ellen. Egy olyan betegség ellen, amelyről – a WHO és egyéb egészségügyi szervezetek biztatására – ok nélkül sulykolja belénk a híreket a média, holott több mint kétszer nagyobb esélyünk van arra, hogy villám csapjon belénk, mint arra, hogy megfertőződjünk és meghaljunk az újinfluenzában.

Hisztériakeltés, eltúlzott kockázat

Az Egyesült Államok egyik korábbi elnökjelöltje, Ron Paul képviselő (akinek egyébként orvosi végzettsége is van), egy nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy pénzügyi nyereség céljából az újinfluenza inkább hasonlít egy hisztérikus médiacirkuszra, mint halálos világjárványra. Nyilatkozatában emlékezteti az embereket a legutóbbi, 1976-os sertésinfluenza elleni oltási program kimenetelére.

Akkoriban – közvetlenül az influenza miatt – egyetlen ember halt meg, ugyanakkor 25-en haltak bele az életmentő célra kijelölt oltások káros mellékhatásaiba, és több száz ember vált rokkanttá a vakcina okozta Guillain-Barré szindróma miatt. A képviselő szerint – dr. Mercola orvos-szakíró is egyetért vele –, az újinfluenza teljes mértékben jelentéktelen betegségnek tűnik, ha összehasonlítjuk egyéb halálos járványokkal, mint például a tuberkulózissal (tbc) vagy egyéb fertőző betegségekkel. Ha fölmérjük a betegség valódi veszélyességi fokát, nyilvánvalóvá válik, hogy teljesen indokolatlanok a nemzetközi szervezetek intézkedései és az esetleges katonai beavatkozások.

Megfontolva a rendelkezésre álló tényeket és a valós kockázatokat, az influenza elleni jelenlegi reakció több kérdést is felvet. Vajon mi is a valós indíték? Miért is tapasztalható ez a túlzott elővigyázatosság egy olyan betegség ellen, amely többnyire gyenge tüneteket okoz, és a halálozási kockázata is rendkívül alacsony?
Jane Burgermeister úgy gondolja, a kezében van a válasz, és ezt bizonyítani is tudja. A riporternő a nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus.

Természetesen mindenki maga dönt, hogy elfogadja-e az újságírónő állításait, de bármi is az igazság, a kötelező beoltatást kerülnünk kell, ha kicsit is fontosnak tartjuk saját, valamint családunk, barátaink és gyermekeink életét és egészségét.

Baxter, a vírusosztó


Tökéletesen beleillik a képbe, hogy a Baxter International cég megbízást kapott az újinfluenza elleni oltás kifejlesztésére – annak ellenére, hogy éppen vizsgálat zajlik ellene a madárinfluenza vírus terjesztése miatt.

2009 februárjában a Baxter influenza elleni vakcinákat és címkézetlen H5N1 vírust (a madárinfluenza emberekben megjelenő formája) küldött egy osztrák kutatóközpontnak. Mivel csak influenza elleni védőoltást vártak a rakományban, az osztrákok ellenőrzés nélkül továbbküldtek bizonyos mennyiségű – fertőzött – anyagot Csehországba, Szlovéniába és Németországba. Egészen Csehországig nem vették észre a bajt.

A cseh laboratóriumban azonban észlelték, amikor az oltóanyaggal vadászgörényeken végeztek kísérletet. Az állatok, miután beoltották őket, váratlanul elpusztultak. Ekkor fedezték fel a fertőzött oltóanyagot.

Miért maradt mégis következmények nélkül egy ilyen nagy horderejű ügy? Ha ez a mennyiségű élő madárinfluenza vírus és egyéb, szezonális vírusok elérték volna a népességet, annak szörnyű következményei lehettek volna. A H5N1 vírus nem fertőzi meg könnyen az emberi szervezetet, de a szezonális influenza vírusa igen. A mindkét vírusnak kitett emberi szervezet könnyen a kettő kombinációjának hordozójává és a halálos madárinfluenza vírus átadójává válhatott volna.

Halált okozó gyógyszerek


Jane Burgermeister szerint ez az eset a Baxter és más biotechnológiai cégek szándékos akciója volt, hogy a betegséget terjesztve nyereséghez juthassanak. Az osztrák egészségügyi miniszter megerősítette, hogy eljárás indult a Baxter ellen, valamint az osztrák hatóságok is vizsgálják az ügyet. De nem csak a Baxter az egyetlen vétkes.

2008-ban több mint 80 ember meghalt, több száz pedig megbetegedett fertőzött heparintól (vérhígító gyógyszer). 2001-ben több mint 50 dialízises beteg halt meg a Baxter hibás berendezései miatt. A Baxter egyik leányvállalatát nemrég 2 millió dollárra büntette a bíróság az intravénás gyógyszerek árának szándékos, mesterséges emeléséért. A Baxter hihetetlen hanyagsága, a potenciálisan veszélyes, esetleg halált okozó gyógyszerekkel való kereskedése tehát már önmagában elegendő indok lenne arra, hogy ne kerülhessenek be az újinfluenza elleni oltást kifejlesztők piaci versenyébe.

Az eddigi ismeretek alapján kijelenthető, a Baxter International nem alkalmas arra, hogy vakon rábízzuk önmagunkat, az egészségünket és a pénzünket.

A vád súlyos, de még nem bizonyított

Burgermeister nyomozati anyaga és az FBI dokumentumai alapján arra lehet következtetni, hogy "egy nemzetközi bűnszövetkezet szándékos népirtást próbál végrehajtani az Egyesült Államok népessége ellen egy mesterségesen generált (genetikai) influenzajárvány és kötelező védőoltási program révén. Ezekkel tömeges haláleseteket és az emberi szervezetben bekövetkező maradandó károsodásokat okozhatnak." A bűnszövetkezetnek állítólag a WHO-nál, az ENSZ-ben és egyes gyógyszergyáraknál (Baxter, Novartis) is megvannak az emberei, és tőkefedezetet nyújt a különböző mesterséges vírusok fejlesztésére, előállítására és terjesztésére. Ezzel teszik indokolttá a tömeges védőoltások bevezetését, amelyeket biológia fegyverként alkalmaznának.

Akár igaz, akár nem, hogy a tömeges védőoltások szorgalmazása valójában a népesség ritkítását szolgálja, kétség sem fér ahhoz, hogy az újinfluenza elleni oltás határait a gyógyszergyárak és más kapcsolódó szervezetek pénztárcája szabja meg.

Csak a halottak nem
tartoznak a célcsoportba…


Június 13-án a WHO az újinfluenzát megállíthatatlan világjárványnak minősítette. Felszólította a tagállamait (194 országot) az oltóanyagok raktározására. Egy pénzügyi elemző szerint a Tamiflu (a szezonális influenza elleni gyógyszer) eladásából származó bevétel a közeljövőben 388 millió dollár körül alakulhat, az újinfluenza elleni oltóanyagokból származó bevételek pedig valószínűleg több milliárd dollárra rúgnak majd. A CNN jelentése szerint csupán az Egyesült Államok kereslete 600 millió adagot jelentene az újinfluenza elleni vakcinából, tehát minden amerikaira 2 adag jutna. Ez jócskán meghaladja a szezonális influenza elleni vakcinák számát, ami összesen 115 millió adag.

A Szakértők Stratégiai Tanácsadó Csoportja (ez a WHO legmagasabb rangú tanácsadó szervezete, amely védőoltásokkal is foglalkozik) az újinfluenza ellen legfőképpen a következő célcsoportok beoltását javasolja:

  • egészségügyi dolgozók
  • várandós nők
  • 6 hónapnál idősebb, krónikus betegségben szenvedő gyermekek
  • krónikus megbetegedésben szenvedő felnőttek (pl. asztma, krónikus elhízás, légzőszervi panaszok)
  • 15-49 év közötti egészséges felnőttek
  • egészséges gyermekek
  • idősek
Ezután jogos a kérdés: a halottakon kívül kimaradt-e valaki a felsorolásból?

Mit tehetünk, ha hiszünk a hírnek?

A félelem, a pánik és a heves érzelmi reakciók nem segítenek rajtunk ebben a kihívásokkal teli időszakban még akkor sem, ha a kormány és az érdeküket szolgáló szervezetek, valamint a média ilyen reakciókat próbálnak kicsikarni belőlünk. Józan eszünk és megfontolt döntéseink sokkal jobban szolgálják a saját és a családunk érdekeit. Ezt kellene az eszünkbe vésni ahelyett, hogy bedőlünk a sajtó által megállás nélkül szajkózott szenzációknak. Emellett nem szabad elfelednünk, hogy bármilyen influenza megelőzhető – védőoltás nélkül is – az életvitelünkben végrehajtott megfelelő változtatásokkal, az egészségünkre, a környezetünkre fordított nagyobb figyelemmel.

(Forrás: Infowars, June 25, 2009; WakeNews [innen letölthetők Burgermeister dokumentumai]; Journalist Accuses WHO of Plan to Commit Mass Murder; angolból fordította: Hunyadi Edit)

Forrás: natursziget.com

Növelje immunrendszere erejét
az Alap Energia multivitamin fogyasztásával!

Alap Energia multivitamin

A termék részletes ismertetőjének megtekintéséhez
kattintson a képre, vagy erre a szövegre!




Publikálva: 2010. november 23.

Kapcsolódó termékek
C vitamin, 1000mg fénykép
C vitamin,
1000mg
25 mg csipkebogyóval
és 25 mg citrus
bioflavonoiddokkal,
30 szem
Normál ár:
1400 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
18800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár