Magunkról

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

"Célunk segítséget nyújtani az embereknek abban, hogy testileg és szellemileg egészségesebbé váljanak, jobb közérzetük legyen és ennek köszönhetően magasabb életminőséget érjenek el!"

Egy egészségügyi szervezet felmérése szerint a magyar lakosság egészségi állapota folyamatosan romlik, annak ellenére, hogy egyre több pénzt költünk gyógyításra. Kiemelkedően magas az olyan betegségek aránya, amelyet civilizációs betegségeknek szoktak hívni, ami sok esetben az életmódbeli és táplálkozási szokások megváltoztatásával javítható.

Jó Közérzet KözpontCélul tűztük ki, hogy teszünk valamit annak érdekében, hogy a legalapvetőbb módon javítsuk a rossz felmérési eredményeket. Ha a körülöttünk élők táplálkozási szokásaiban tudnak változást elérni és kiegészítik a sokszor szegényes étrendjüket vitaminokkal, már jobb helyzetbe hoztunk nagyon sok embert. Ezért 2005-ben elindítottuk vállalkozásunkat, szigorúan családi cégként. Kezdetben a "hagyományos" porból préselt vitamin készítményeket forgalmaztuk, amivel nagyon szép eredményeket értünk el.

Sok visszajelzést kaptunk, hogy miként kellene javítanunk a termékeinken, ezért elkezdtük kifejleszteni a vitaminok legújabb generációját, melyben az értékes összetevők folyékony állapotban vannak, illetve nem tartalmaznak kötő- és vivőanyagokat, vagy tartósítószert.

Mivel vásárlóink egyre nagyobb számban ajánlották ismerőseiknek a vitaminokat, el kellett gondolkodnunk, hogy itthon milyen formában tudnánk a lehető legközelebb kerülni a más területeken élő lehetséges vásárlóinkhoz. Ekkor döntöttünk úgy, hogy viszonteladói partnerekkel együttműködve fogjuk a termékeinket eljuttatni az ország minden részére.

Honlapunk olvasásához kellemes időtöltést kívánunk!

Publikálva: 2010. november 21.

Kapcsolódó termékek
C vitamin, 1000mg fénykép
C vitamin,
1000mg
25 mg csipkebogyóval
és 25 mg citrus
bioflavonoiddokkal,
30 szem
Normál ár:
1400 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
18800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár